top of page

INFORMATIE

Het parochiaal centrum bestaat uit een grote zaal, kleine zaal (kring), keuken, achterkeuken, podium, afgescheiden zijlokaal, gescheiden sanitair gedeelte, stockageruimte voor dranken, inkomhal (zijkant gebouw) en bergplaats (privé).

De details over het gebruik en huren van de zaal kan je vinden in het "Intern reglement"

Informatie: Tekst

INRICHTING

BAR

DeReep-Bar.jpg

De bar beschikt over een inbouwfrigo (3-deurs), dubbele spoelbak met afdruipplaat, 3 tapkranen. Frisdrank- en bierglazen zijn ook aanwezig.
In de stockageruimte achter de bar staat ook nog een extra frigo.

KEUKEN

DeReep-Keuken.jpg

De keuken en achterkeuken hebben een oppervlakte van respectievelijk 5 op 4,5 meter en 10 op 5,5 meter. De keuken beschikt over gasfornuis met 4 bekkens en in gebouwde oven, een industriële dampkap, 2 inox werktafels, 2 frigo's met vriesvak, een dubbele spoelbak met afdruipplaat. Verschillende soorten borden en bestek zijn ook aanwezig.

KLEINE ZAAL

DeReep-Kleinezaal.jpg

De kleine zaal heeft twee ruimtes met een oppervlakte van 9 op 7,5 meter en 7 op 5 meter. Deze zijn volledig vrij in te richten met onder andere tafels & stoelen die ook aanwezig zijn.

GROTE ZAAL

DeReep-GroteZaal.jpg

De grote zaal heeft een oppervlakte van 14 op 11,5 meter. Deze is volledig vrij in te richten met onder andere tafels & stoelen die ook aanwezig zijn.
Het aansluitende podium heeft een oppervlakte van 10 op 5,5 meter en is uitgerust met trap, toneeldoek & coulissen.

Informatie: Diensten

VZW PAROCHIALE WERKEN SINT-MACARIUS

Nu zoveel jaren later is de draaischijf van de zaal nog steeds het “Parochiaal comité” enigszins afgeslankt tot een groep vrijwilligers van 6 personen.  De opbrengsten van de zaal worden nu vooral gebruikt voor het onderhoud van de gebouwen en ter ondersteuning van de parochiale verenigingen.

Mensen die zich geroepen voelen om onze groep te komen versterken kunnen gerust iemand aanspreken van het huidige comité.
Met dank.

Informatie: Tekst

VERENIGINGEN

die zich thuis voelen in 'De Reep'

Chiro Regenboog

CHIRO REGENBOOG

Jeugdbeweging

KWB_logo

KWB NEDERBOELARE

KWB vereniging

Dorspraad Nederboelare

DORPSRAAD

Nederboelare

Samana

SAMANA

Mantelzorg

Informatie: Klanten
bottom of page